β τριμ

 

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 στις 13:20 θα  γίνει ενημέρωση γονέων των Α΄και Β΄ τάξεων για την πρόοδο των μαθητών/τριών, ενώ στις Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις θα δοθεί η βαθμολογία του Β΄ τριμήνου και συγχρόνως θα γίνει ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των μαθητών/τριών.

Η ενημέρωση θα γίνει στις αίθουσες διδασκαλίας για τις Γ,Δ,Ε και Στ τάξεις, ενώ για τις Α και Β τάξεις θα γίνει στη βιβλιοθήκη στον 1 ο όροφο.
Η εκπαιδευτικός των αγγλικών κ. Κων/να Καρπούζη και ο γυμναστής κ. Γιώργος Χασιώτης  θα ενημερώνουν τους γονείς στο γραφείο δασκάλων μέχρι 15.00. Η δασκάλα κ. Πηγή Τριανταφύλλου αρχικά θα ενημερώνει τους γονείς στο γραφείο δασκάλων στον πρώτο όροφο μέχρι τις 14.15 και στη συνέχεια θα βρίσκεται στο ολοήμερο (Α΄ και Β΄ τάξη στο ισόγειο).
Για τους/τις εκπαιδευτικούς των άλλων ειδικοτήτων θα δοθεί ανακοίνωση για τηλεφωνική ενημέρωση.
Επισημάνσεις:
 Το σχόλασμα θα γίνει κανονικά και στη συνέχεια οι γονείς, αφού παραλάβουν τα παιδιά τους, από την ίδια πόρτα θα εισέλθουν στο σχολείο.
 Η αποχώρηση των γονέων θα γίνει από την σιδερένια πόρτα της Χειμάρας.
 Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την επίβλεψη και ασφάλεια των παιδιών τους, αφού η ενημέρωση γίνεται εκτός διδακτικού ωραρίου και μετά το σχόλασμα.
 Τα παιδιά που παραμένουν στο ολοήμερο συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμά τους.
                                                                                                                                Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου